QUÈ MENGEN AVUI A L'ESCOLA?

CALENDARI ACTIVITATS

diumenge, 10 de setembre del 2017

CIRCULAR D'INICI DE CURS 2017-2018

Ja queda ben poc perquè comenci novament l'any escolar i us volem proporcionar la circular informativa d' inici de curs.



Escola de Bordils - INFORMACIONS CURS: 17-18

HORARI
Jornada matí i tarda
Del 12 de setembre de 2017  al  4  de juny de 2018.
Matí de dos quarts de deu a una. Tarda, de  tres  a  dos quarts de cinc.
Jornada intensiva  matí
Del  5 al 22 de juny de 2018: de dos quarts de deu a dos quarts de dos.
Els alumnes que es queden al menjador sortiran a les  tres.

SERVEI D’ACOLLIDA
L'AMPA organitza servei d’acollida de  dos quarts de nou a dos quarts de deu del mati. Entrada per la porta principal fins a tres quarts de nou. També organitza el  “casalet”  les tardes del  5 al 22 de juny -jornada intensiva-.  

CALENDARI
Dies de lliure disposició.  El Consell Escolar  va acordar com a dies de lliure disposició: 31 d’octubre, 7 de desembre, 9 de febrer i 30 d’abril.
Festa local:  31 d’octubre
Vacances de Nadal: del 25 de desembre al 7 de gener, ambdós inclosos
Vacances de setmana santa: del 26 de març al 2 d’abril, ambdós inclosos.

ENTRADES I SORTIDES
Tots els alumnes entraran i sortiran  pel portal gran.
Al matí el portal s’obrirà a dos quarts menys  cinc  de deu i a la tarda a les tres. Es  demana:
Puntualitat en totes les entrades, ja que un mestre per obrir la porta ha de deixar d’atendre als alumnes.
Acomiadar als alumnes al portal. Entrar a les classes per parlar amb els mestres impedeix iniciar les classes amb normalitat. Qualsevol aspecte que s’hagi de comunicar s’ha de fer a través d’una nota i, si és urgent, entrar per la porta principal o esperar a la sortida de la tarda.

Sortida tarda. Els alumnes de P3, P4, P5 sortiran  pels portals petits. A partir de primer fins a sisè ho faran pel portal gran. Es demana als pares que estiguin atents per intentar que les sortides siguin el més ordenades possibles i que es vigili als alumnes que no s’enfilin a la tanca del pati.

Els dos primers dies de classe, dilluns i dimarts, els acompanyants dels alumnes de p3  podran accedir al parvulari on els acolliran els mestres. A partir de dimecres, els deixaran en el portal com els altres alumnes on un dels seus mestres els acompanyarà fins a l’aula.

Els dies que l’hora de la sortida, matí o tarda, plogui  els pares o acompanyants entraran a l’escola. Els alumnes s'esperaran a la seva aula fins que se’ls vagi a buscar.
Cal deixar, sempre, el cotxe ben aparcat per no dificultar el trànsit i no obstaculitzar la parada de l'autobús.

Menjador escolar:- Aquest curs hi haurà cuinera a l’escola
Acreditació d’al·lèrgies o intoleràncies: Atenent-nos a la Llei 17/2001 de seguretat alimentària i nutrició, article 40 , punt 5, únicament es farà una adaptació de menú pels alumnes amb al·lèrgies o intoleràncies alimentàries, diagnosticades per especialistes, i que mitjançant certificat mèdic corresponent, acreditin la impossibilitat d’ingerir determinats aliments que perjudiquen la seva salut.

Medicaments. Si un alumne  ha de prendre un medicament es procurarà  que l’horari d’administració no coincideixi amb l’horari escolar. Si això no fos possible, cal l’autorització del metge i de la família. Si l’alumne es queda al menjador caldrà portar autoritzacions específiques per a les monitores. Trobareu l’imprès a la web de l’escola, a l’apartat família.

Drets d’imatge.  Per preservar el dret dels menors a l’exposició pública, a través de fotografies i/o gravacions, ens acollim a l’autorització que vosaltres signeu per garantir la Protecció de dades personals, ús d’imatges, propietat intel·lectual i internet (Decret).  El seu compliment per part de les famílies, és extensiu en qualsevol activitat que es doni en el sí de la comunitat educativa. Demanem la  màxima responsabilitat en  preservar aquest dret.

Reunions de pares. Les reunions de pares es faran durant el mes d'octubre. S'informarà del dia i l'hora de cada curs.

Entrevistes Les entrevistes es faran al llarg del segon trimestre. En el seu moment  us farem arribar una nota per acordar l’hora i el dia. Per a qualsevol consulta o qüestió que us preocupi i  en vulgueu parlar,  ho podeu demanar a la mestra i es concretarà  l’entrevista.

Educació física. Per fer aquesta activitat és necessari que els  alumnes portin xandall o roba còmoda i calçat esportiu. S’informarà de l’horari a cada curs.

Aniversaris. A les classes no es celebren els aniversaris dels alumnes amb coques, galetes, pastissos, llaminadures...Pel que fa a les invitacions sols es repartiran en el cas que n’hi hagi per a tots els nens i nenes de la classe.
Recordem que els mestres, practicants i monitors no accepten regals per part dels pares i dels alumnes.

Consultes telefòniques. Les consultes telefòniques als mestres per part dels pares és important que es realitzin a l’hora del pati, d’onze a dos quarts de dotze del matí.

Material escolar. A totes les aules hi ha  material d’ús comú. Des de l’escola es proporciona tot allò que es necessita pel funcionament diari. Demanem la vostra col·laboració en l’ús i manteniment d’aquell material i llibres (especialment delicats) que arriba a casa.

Objectes personals. A l’escola els alumnes no poden portar joguines, càmera de fotos, mòbils i altres aparells electrònics.

Roba perduda. La roba perduda que no es troba de qui és  es posarà en un lloc visible i setmanalment es farà neteja.

Bicicletes.-  Els alumnes que vinguin amb bicicleta podran deixar-la dins el pati de l’escola.

CIRCULARS A LES FAMÍLIES

Les circulars d’informacions a les famílies les continuarem enviant per e-mail, exceptuant les que ens han comunicat que no disposen d’e-mail o les volen rebre en paper.
A la pàgina web de l’escola hi haurà penjades totes les informacions que us anem enviant.
Si alguna família vol canviar la manera de rebre la informació (correu o en paper) que ho comuniqui a l’administratiu de l’escola, en Josep Mª. El trobareu a l’escola els dilluns i els dimecres, setmanalment, i els divendres quinzenalment. El seu horari és de nou del matí a quatre de la tarda. Per fer una consulta també podeu enviar un correu a l’adreça secretariabordils@gmail.com.
Les informacions de l’AMPA les trobareu al seu blog:     http://ampabordils.blogspot.com/