QUÈ MENGEN AVUI A L'ESCOLA?

CALENDARI ACTIVITATS

divendres, 11 de maig del 2018

AMB EL MENJADOR NO S'HI FA NEGOCI!!!

Benvolgudes famílies ara més que mai necessitem de la vostra força, suport i confiança. Desconeixem si esteu informats de la situació actual en què es troba la gestió del servei de menjador al Gironés i és per això que us volem comunicar que actualment patim el risc de perdre-la. Esdevé tot per una nova llei de contractació que dóna peu a diverses interpretacions des del Departament d'Ensenyament i el Consell Comarcal del Gironès i que durant anys ha donat la potestat a l'AMPA per executar d'una forma autònoma totes les gestions que es deriven del servei d'àpats escolars. Hem de dir que sempre hem presentat correctament la documentació sol.licitada i és per això que se'ns han anat renovat els convenis any rere any per seguir-ho fent.
A dia d'avui, però, la qualitat i el projecte educatiu del monitoratge que tant en ha costat direccionar i organitzar, l'incansable treball per aconseguir tots els vist-i-plau a les inspeccions del Departament i les dificultats que hem anat sortejant i solucionant satisfactòriament els membres de la Comissió de Menjador i la Junta per tal de tornar a posar en funcionament la cuina del nostre centre estan en perill perquè de moment no hem rebut la renovació del conveni. Això suposaria un encariment de l'àpat i que una gran empresa fos qui prendria les decisions de les actuacions a fer durant el temps que durés el seu servei.
Si ens guiem pel que els està passant als nostres companys del Pla de l'Estany la situació esdevindrà incòmode, els centres educatius i les AMPA i les AFA perdran la capacitat per controlar un servei tan essencial i alhora important com és el menjador.
És per això que les AMPA i les AFA del Gironès tenim la intenció de lluitar per mantenir allò que considerem un avantatge cap als nostres alumnes. Per què qui millor que nosaltres per controlar que se'ls ofereixi productes de qualitat i un projecte pedagògic adequat per a cada tipus de centre?
Així doncs us convidem a fer-nos costat el proper dilluns dia 14 de maig a les 17:30 hores davant l'Ajuntament de Girona ( plaça del vi ) abans que es celebri el Ple on els regidors de ERC-mes i CUP-crida han presentat moció perquè poguem mostrar el nostre rebuig davant d'aquesta situació tan injusta.
foto de Vicky Massa.