QUÈ MENGEN AVUI A L'ESCOLA?

CALENDARI ACTIVITATS

dimecres, 28 de febrer del 2018

ESTÀ A PUNT D'ARRIBAR LA FESTA DE CARNESTOLTES A BORDILS

Aquest any la Festa de Carnestoltes a Bordils arriba al mes de Març. L'AMPA de l' Escola de Bordils amb la col·laboració de la Zona Jove Espai Ter, el Jovent de Bordils, l'Escola de Bordils conjuntament amb els pares dels alumnes de cinquè curs i l'Ajuntament de Bordils hem ideat una proposta que creiem que agradarà als més grans i als més menuts.

El diumenge dia 11 de març de 17:00 a 19:00 hores les portes laterals del Casal del Poble s'obriran per donar pas a una festa on la xerinola, les sorpreses i les emocions hi estan assegurades. 

-Recordeu que no heu de venir berenats perquè hi trobareu coques, pastissos i begudes a preu simbòlic per ajudar a recaptar diners als alumnes de l'Escola de Bordils.
-La música anirà a càrrec d'un discjòquei local membre del Jovent de Bordils que no deixarà que pareu de ballar amb cançons adaptades per una festa d'aquest caire.

-La dinamització d'enguany, l'ha preparada els components de la Zona Jove Espai Ter de Bordils i us podem assegurar que serà espectacular.
Aquest any s'inicia...LA PRIMERA EDICIÓ DE CONCURS DE DISFRESSES, que es dividirà en tres categories: individual, parelles i comparses (a partir de tres components). Un jurat avaluarà als candidats que s'hauran inscrit de manera lliure i voluntària o bé el mateix dia de la Festa de Carnestoltes o bé a través de les vies que detallarem al peu del document.
-Un cop realitzades les valoracions es lliurarà un premi, gentilesa de l'AMPA, a un guanyador per categoria.
I tots aquells qui vingueu disfressats participeu o no al concurs us endureu un obsequi cap a casa!!!

  • Us podreu inscriure a través de l' AMPA per mail o inbox al seu Facebook.
  • Del dilluns 5 de març al divendres 9 de març a l'Ajuntament.
  • Presencialment el mateix dia de la Festa.
  • A través dels formularis que us faran arribar els vsotres fills.
Així doncs, aneu pensant com serà la vostra disfressa perquè hem d'aconseguir que sigui la primera de moltes edicions i  fer-la créixer any rere any.NOTA IMPORTANT: Recomanem venir a peu si el temps ho permet. No es podrà accedir al  pàrquing de darrera del Casal del Poble com a mesura extra de seguretat. Recordem que cada infant és responsabilitat dels seus pares i que la Festa és de tots i per tots.