QUÈ MENGEN AVUI A L'ESCOLA?

CALENDARI ACTIVITATS

divendres, 26 de febrer del 2016

XERRADA INFORMATIVA


Xerrada: "Què mengen els nostres fills?


Idees i reflexions per una bona alimentació.


L’alimentació forma part de l’educació dels nostres fills. Per a l’escola també és un tema important, especialment amb aquells nens/es que fan ús del menjador escolar.


Per això, el proper dijous 3 de març, esteu tots convidats a la xerrada informativa sobre nutrició i hàbits alimentaris, a càrrec de Cristina Planella, diplomada en Nutrició Humana i Dietètica, a més de Llicenciada en Ciències de l'Educació Física i Esportiva (CAFE). I Responsable de la revisió dels menús de l'escola.

La xerrada tindrà lloc a la biblioteca de l'escola a les 21.00 h., durant la qual ens explicaran com mantenir uns bons hàbits alimentaris i la relació amb els canvis que hi ha hagut en el menú escolar.
La salut dels nostres fills i filles depèn, entre altres factors, d´una alimentació adequada. Per aquest motiu hem d´educar els seus hàbits alimentaris, el seu gust per la varietat de plats i el coneixement d´allò que convé menjar. Perquè és durant aquesta etapa que es construeixen els hàbits alimentaris i, per tant, és el moment d´encarrilar-los correctament.

L´escola, a través del funcionament del servei de menjador, té un paper important, junt amb les famílies,
d´educar el paladar dels nens/es, introduint gradualment en els menús diferents aliments i diverses formes de presentació, per tal que aprenguin a consumir una dieta variada i equilibrada.
Si voleu més informació podeu llegir les Recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya en relació a la programació de menús escolars

1. L'alimentació saludabe a l'etapa escolar