QUÈ MENGEN AVUI A L'ESCOLA?

CALENDARI ACTIVITATS

diumenge, 7 de febrer del 2016

EL14 DE FEBRER A BORDILS CELEBREM EL CARNESTOLTES.


Aquest proper 14 de Febrer a partir de les 16:00 hores començarà la Rua de Carnestoltes de l'Escola de Bordils que sortirà de l'Escola i acabarà al pavelló Torrentó. 


Enguany hem volgut comptar amb el suport i l'experiència del Jovent de Bordils demanant-los que participin en el recorregut de la carrossa del senyor Carnestoltes que es farà juntament amb la seva , així doncs tenim la festa assegurada!!! 

Un cop acabi la Rua i altre cop dins del pavelló, hi haurà a diferents racons habilitats, jocs per la mainada dirigit per monitors experimentats i davant de l'escenari seguirem gaudint de la música i la marxa del Jovent de Bordils.

El tema que es proposa des de l'Ampa de l'Escola de Bordils serà:


" Hi havia una vegada..." 

Hem pensat des de la Comissió de Festes que ofereix un ampli ventall de possibilitats per escollir les vostres disfresses.

També us volem recordar que hi haurà coca i suc per tothom a 1€.

Els pares, mares, tiets, avis, germans, alumnes...que vulguin participar en l'engalanament de la Carrossa de l'Ampa us esperem el DISSABTE 13 a partir de les 16:00 hores.Estem segurs que serà una Festa de Carnestoltes on gaudirem al màxim amb la quitxalla.


Comissió de Festes
Junta de l'Ampa de l'Escola de Bordils