QUÈ MENGEN AVUI A L'ESCOLA?

CALENDARI ACTIVITATS

dijous, 11 d’octubre del 2018

BENVINGUDES i BENVINGUTS A L'AFA DE L'ESCOLA CEIP BORDILS

Benvolgudes i Benvolguts,
Avui quan he vist la Biblioteca de l'Escola plena de mares, pares i famílies escoltant allò que des de la Junta us havíem de comunicar, m'he sentit molt honrada i orgullosa de ser la  Presidenta d'aquesta AFA.
És veritat que l'any passat es va cometre alguns errors produïts per desafortunades situacions. Però us ben asseguro que avui ens heu mostrat que tot error pot portar cap a una situació positiva i enriquidora. 
Mitjançant l'Assemblea d'avui m'heu permès escoltar-vos, comprendre les inquietuds que teniu i vull dir que tinc moltes de treballar conjuntament i satisfer-les totes si es pot.
Estrenem un nou AFA inclusiu i amb intenció de ser paritari. Un AFA que permeti que tothom s'expressi i permeti que treballem desde dins o desde fora de les Comissions ( segons la nostra disponibilitat)
Ens calen aportacions fonamentades i que es puguin executar sense haver de donar-hi massa voltes.
Recordeu que tots els que volem estem col·laborant a l'AFA perquè exigim que l'etapa escolar dels nostres fills esdevingui especial i per què quan la recordin, dibuixin un somriure en fer-ho.
Junts serem una AFA que farà història perquè els errors del passat són la millor eina per prosperar.
Així doncs us volia donar la benvinguda a l'AFA del CEIP Bordils i acompanyar-vos en aquesta emocionant aventura que avui hem iniciat.

Moltes gràcies a les famílies que heu assistit.

Sincerament
Vicky Massa Mias

Estaré encantada de respondre a dubtes i reunir-me amb qui consideri que necessita aclariments a través del mail ampabordils@gmail.com