QUÈ MENGEN AVUI A L'ESCOLA?

CALENDARI ACTIVITATS

dilluns, 2 d’octubre del 2017

VAGA GENERAL DEL 3 D' OCTUBRE DE 2017

Benvolgudes famílies,

Ahir dia 1 d'octubre va ser una jornada que lluny d' esdevenir un exercici de llibertat democràtica com és el dret a decidir, es va convertir en un dia on les imatges de repressió van omplir les nostres retines.
Imatges de terror, sang, desgavells, crits i agressions cap a una societat catalana que pacíficament aguantava amb les mans enlaire tot aquest seguit de desproposits.
Els causants de tot això van ser els cossos de seguretat de l'estat vinguts d' arreu del territori amb la única fi d' evitar a cops de porra i vexacions el que per nosaltres era una jornada democràtica lúdico-festiva.
A enlloc hi havia empar per aquests violents que no van dubtar ni un segon en fer malbé el que calgués per entrar dins d' Escoles, Instituts, Ajuntaments, Pavellons Municipals, Casals, Centres Socials... emportant-se per davant mobiliari o persones indiscriminadament.
No volem que els nostres fills coneguin una democràcia on aquesta manera de fer les coses sigui premiada.
No deixarem que els nostres fills tinguin por ni pateixin agressió de cap mena.
Els docents avui han estat els responsables de treballar amb l' alumnat que la violència mai és la resposta als conflictes.
No permetrem que això es torni a repetir i és per això, que des de l'AMPA de l'Escola de Bordils donem suport al claustre de professors i us demanem que respecteu la seva decisió de dret a vaga. 
Només exercint aquest dret a vaga la societat, l'estat i Europa han de ser testimonis de que la raó i el seny guanyen la partida al terror i l'agressió directa o indirecta. Recordeu que l' educació és l'arma més poderosa per canviar el món.

Així doncs us demanem que permeteu que aquest dret a mostrar al món la nostra demanda es materialitzi respectant el dret a vaga del dia 3 d' octubre de 2017 i en mesura del possible seguiu aquesta iniciativa.