QUÈ MENGEN AVUI A L'ESCOLA?

CALENDARI ACTIVITATS

diumenge, 11 de desembre del 2016

FESTA DE NADAL DE L'ESCOLA

Us convidem a la propera FESTA DE NADAL de l'escola que es celebrarà el DIUMENGE 18 DE DESEMBRE a l'Escola des de les 11:00 fins a les 13:00h.

I perquè els nostres fills i filles s'ho passin d'allò més bé, tornem a necessitar la vostra col·laboració !!!


Com cada any, la Comissió de Festes de l'Ampa organitzem una sèrie de Tallers de Nadal perquè tot funcioni millor (i tothom en gaudeixi), hem organitzat torns de mitja hora per cada taller... i és aquí on entreu vosaltres, els pares i mares! Per això, hem fet un doodle per cada taller perquè us apunteu en el que us agradi més! 

Ja sabeu que cada any també fem una Xocolatada i aquest any per poder-la fer necessitarem també l'ajuda d'avis i àvies. Per això també hem fet un doodle perquè s'apuntin tots aquells avis i àvies que vulguin ajudar a escalfar i repartir la xocolata.Els tallers són els següents:ELS AVIS I ÀVIES REPARTEIXEN XOCOLATA (necessitem com a màxim 10 persones per anar escalfant i repartint la xocolata mentre duri la festa)


TALLER  "PAL DE TIÓ" (necessitem 3 persona per torn)
TALLER DE "POSTALS DE NADAL" ( necessitem 1 persona per torn)TALLER "BOLES DECORADES" (necessitem 1 persona per torn)TALLER "FIGURES AMB PALS DE POLO" (necessitem 1 persones per torn)TALLER "NINOTS DE GOMA EVA" (necessitem 1 persones per torn)TALLER "IMANTS DEL TIÓ" (necessitem 1 persones per torn)
Per apuntar-vos tan sols heu de clicar sobre el link i posar el nom del pare/mare/avi/àvia, nom del alumne, curs i marcar el torn.

Ex: Cristina Pellicer (Raül 4t)
Gràcies per la vostra col·laboració. Us hi esperem per començar aquestes festes tan especials pels nostres fill/es! Bones festes!


COMISSIÓ DE FESTES