QUÈ MENGEN AVUI A L'ESCOLA?

CALENDARI ACTIVITATS

CONTACTE


* El BLOG DE L´AMPA    http://ampabordils.blogspot.com.es/
El blog és el lloc on hi trobareu totes les informacions referents a l´ampa (informacions actuals, activitats, agenda, qui som, què fem, com ho fem…). A través del blog podreu imprimir tots els formularis de les extraescolars, menjador, casalets.
Al Blog també hi penjarem algunes fotos de festes, activitats, etc. (tenint en compte sempre la gent que ha firmat l’autorització del dret d’imatge o no).

RACÓ DE L’AMPA 
El racó de l’AMPA està situat al plafó que hi ha a la sortida de l’escola pel pati gran. A aquest plafó anirem penjant totes les informacions de l’AMPA, per a les famílies que no tenen internet o no l’utilitzen habitualment.

Els CORREUS de l´AMPA
A partir del curs 2015-16 rebreu les informacions via mail des d' infoampabordils@gmail.com

El correu de sempre de l’AMPA (ampabordils@gmail.com) està a la vostra disposició per a qualsevol dubte, suggeriment, informació, etc. El responsable del correu obre els correus i els deriva a les comissions de treball corresponents.

* FACEBOOK     http://www.facebook.com/ampa.bordils
Al facebook penjarem informacions més ràpides (exemple. recordeu que demà s’ha d’anar a recollir llibres, s’ha anulat l’activitat per falta d’inscripcions, avui a les 18 taller de carnestoltes, etc). Al facebook NO es penjaran fotografies. Podeu utilitzar-lo també per enviar-nos dubtes, suggeriments,… pel correu intern.

BÚSTIA
L'hem situat a l'entrada de l'Escola per la banda del pavelló perquè sigui de fàcil accés per a tothom. La bústia, igual que el correu, el blog i el facebook la podeu utilitzar per dubtes, suggeriments, queixes… i també l’hem d’utilitzar per retornar els papers de l´AMPA, per entregar inscripcions d'extraescolars, etc.

Des de l’AMPA, seguint amb el model d´ESCOLA VERDA, volem mirar de potenciar les noves tecnologies i deixar d’utilitzar el paper com a via d’informació. Per tant, a partir d’ara rebreu les informacions a través dels representants de curs (si hi ha algú que no les rep, podeu comunicar-ho al vostre representant o a qualsevol membre de l’AMPA i mirarem de posar-hi solució), també podeu consultar el blog, el facebook i el racó de l'ampa.

Emplena el següent formulari i properament ens posarem amb contacte amb tu. Els camps marcats amb asterisc són obligatoris.